lördag 18 april 2009

i'll be kicking my sweet arse to work!

haha för att jag gjorde en photoshot till Izzy's projekt.


dåå har man vaknat... väcktes faktiskt av att mommo och hans kompis bessi skrek av lycka.. de kollat på juve matchen.. hm typiskt dem! JUUVVE, FAAAN, KOM IGEN! hör man bara aporna skrika!

nu är det bara att göra sig i ordning. jag ogillar verkligen när jag vaknat och ska bege mig av någonstans. jag ser så halv vaken ut. så nu har har jag försökt att piffa upp mig en snutt. gissaom jag e söt? NEJ! haha. det går inte piffa ut mig. har ni också sådana dagar. då man verkligen försöker göra sig fin. med toffsar, mascara, lip gloss och massa. men fortfarande är man inte nöjd med sig själv? Jag känner så himla mycket så nu iaf. taskigt läge. Man ska ändå på vagnen till jobbet nu liksom. jag träffar oftast på jätte mycket folk den här tiden(22:00) på vagnen för de ska gå festa osv. se ser de på mig och ba; OKEJ,vart ska du? hahaha!

nej nu har jag inte tid för att tjöta. börja jobba klockan 23:00 och är la klar runt 05:30 sisådär... slänger in ett inlägg på morgonen så får ni se var denna jobbdagen har att erbjuda. det händer alltid saker på mitt gatukök en lördagnatt. hahaha PUSSAR och imon är det kyrkan som gäller. nikk äru på då?

2 kommentarer:

Anonym sa...

heeeey honey! Jag e på! Jag längar jag längtar. jag messar dig nu. hahaha pussssssssss. can't wait =D

hamida sa...

erkänn han e jobbig när han skriker hahah.jag har vatt med om det flera gånger nu. tills slut skriker jag med. Ja men vi får hitta på nått, dete sant dem e fan bästisar. Men nu jag har mkt skolan jag har mest tid på helger, haha vi kanske kan dra ut på klubb nån dag. jag tror inte bess bryr sig om jag drar med dig haha. Men ha det jätte bra.. pussar