söndag 26 oktober 2008

så kan det gå ,

Cassandra hon som verkligen gör min dagar. Jag kan vara hur DOWN som helst, men även med hennes söta leende eller sötafrågor eller kommentarer lyckas hon alltid få mig att må bra och bara glömma.... LOVE YOU MY baby princess!!! <3

Haha sötaste

  • Cassandra: (Helt allvarlig, från ingenstans) Du är inte samma brun som mamma.
  • Victoria: Va, vad menar du nu Cassandra?
  • Cassandra: Du är inte samma likadana mamma, du är svart bara. men inte min mamma. Nej, nej!


För övrigt sitter jag barahärra med Cassie och chillar lite smått sådära, hoppas på att hon ska somna snart så att jag får lite tid med mig själv. Jag är verkligen trött = /
Kom precis hem och jag är hur trött som helst efter att jobbat en otroligt lång natt på Hedens Gatukök. Resultatet dagen efter är alltid = halvdöd . Inatt var den nästan som värst.
Det värsat vart att jag verkligen trodde att jag var klar för natten, men nej min chef sa "nähe du, det är absolut ingen idé att du plockar undan klockan är 03:00 " Jag ba va? Orka skämta med mig mitt kl 03 på morgonen, du är inte ens rolig tänkte jag. Men inte skämtade han. DUH! Man skulle ju flytta tillbaka tiden en timme, vi är ju inne i den här höstperidonen eller vad nu kallar det, och jag skulle jobbba EN extra timme TRODDE jag! Det blev ju nästan två timmar eftersom att de dära hungriga aporna konstanst förlängde kön... asså shit liksom, och jag ville bara gråta och gråta ännu mera av all ilksa, trötthet och ryggsmärta som gått runt och buritpå i sju timmar. Klockan fem, då klockan yani är sex blir kön mindre och jag får äntligen stänga igen luckan för "STÄNGT!" Dags att jörja diska, plocka undan derssertena och fylla på drickor osv...
Klockan har redan hunnit bli halv sev något sånt, Vickis plikt är nu att gå ut och soppa upp skiten efter de där människorna. I DET VIDRIGA REGNET!
Lite innan sex fick jag äntligen gå hem. Påväg till valands hållplats. "Svart taxi", det enda jag hörde hela tiden. jag tänkte hell no att jag åker med de människorna orka bli våldtagen idag och jag vägrade ta en vit taxi då skulle jag slösa en tredjedel av min lön som jag precis fått för 5 minuter sen. Jag tänkte, tar vagnen istället. Exakt 43 minuter kvar till vagn 4:a kommer. Kankse hinner jag med 9:an, så i det plaskiga vädret går jag från valand till brunsparken för att hoppas hinna med vagnen där. Men icke sa nicke...Missade 9:an för tio minuter sen.
This really isn't my day! Och sliskigaste sällskapet hade man under otroligt långa väntetiden. ORKA! Men jag körde bara kaxiga miner i en kaxig stil och de hade ingen lust att prata med mig något mer. Åh såSkönt!
Efter den långa väntan kom vagn 4.

Underbart att man hade sin Baby att bo hos inatt, hade faktiskt inte pallat vänta i angered på buss 75, så jag hoppa av på kullen.
Äntligen vart man hemma, tog mig en snabb dusch eftersom att mitt hår stank äcklig fritös, orka drömma om Pommes med västkustsallad på pga av den unkna lukten.
Mmm! Efter en varm dusch värmade jag upp mat som jag tagit med från jobbet. En musmsig mosbricka som även bestod av räksallad och en massa fräsch sallad brevid. Och självklart en PUCKO eller Stockholmare som man numera kallar det. Och tro mig endast denna goda meal gjorde mig så himla glad och avslappnad igen. Det är nog därför jag ändå älskar Hedens Gatukök.
Klockan var nu halv åtta på morgonen dags för mig och att äntligen få min sömn. God natt, eller snararre God morgon!


...... 4 timmar senare. Får jag höra min älskling tjöta.. "Bebiz, laga foul (arabisk maträtt)" . BITCH HELL NO GIVE ME A BREAK!!!!




1 kommentar:

. v i c t o r y . sa...

Men lilla elmo trots allt detta är jag en FIGHTER!
Jag säger bara...
Victory, howerver hard the road may be.