fredag 27 mars 2009



JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG FÅR JOBBET PÅ LUGNA GATAN.. DETTA ÄR JU FASIKEN VAD JAG VILL SYSSLA MED = D




fortes = )



min älskling tress är med i videon haha så söööt! najs



torsdag 26 mars 2009

aaah-feeella



här sitter man alldeles ensam i mörkret och käkar på en bot lökbaugette med sådan riktigt god FETA ost som mommo alltid handlar hem. yummi! men riktigt dåligt gjort av mig. klockan är tio över elva på natten. jag ska ju sluta äta feta saker den här tiden. men jag tycker jag vart så duktigt som tränade hela förra veckan och känner mig faktiskt seg som inte tränat ngt pga den där gröna, dumma mattebok som ligger där på bordet. därför tänkte eh, lika bra äta ngt riktigt gott nu när jag är så tjurig över matten. vadå, tröstäter? :p

jo matten börjar bli riktigt krånglig nu, men jag har märkt om man verkligen försöker förstå genom att fokusera sig, då hajar man uppgifterna. men neeeej, det är jättejobbigt. matte är inte för mig helt enkelt. imon har jag en inlämninguppgift att få avklarad, men känne rmig inte 100% redo så väljer att skjuta upp den några dagar. wish me luck. Nej nu tänkte jag faktiskt titta lite på TV, det kommer la bra filmer nu på canal+ osv.
jag tycker det är hur mysigt som helst att ligga ensam i soffan och bara uppleva en sådan Aaaah-feeling. ni vet när det är helt tyst och TV:n bara hörs, och täcket över dig själv från tå till halsen i sina mjukis och gott chai just in front of you. mysigt värre. mmm bara inte Mommo vaknar snart. men dte blir lika mysigt det med hehe.. = )

over n out, ska ba aaaaahhhh-feeela nu ;)

tisdag 24 mars 2009

matte B




tentar Matte B och det går galant hittills ; )
jo, jag är själv chockad kan jag lova, eller kommer allt det svåra inom kort?
in time, we will see.



i'm out.. gotta plugga

måndag 23 mars 2009

karismaaaaaaaaaa


assså blir så glad och jag lovar får gåshud av hur mycket hon går in i rollen för att leverera på bästa sätt. straight from the heart. yeah !  , OBSERVERA Mary J. Blige och resten... hur häpna och uppspelta de blir =) 
JAMIA SIMONE NASH




söndag 22 mars 2009

ett mattesnille sökes ,

wohooo, ja det gör det... det är nämligen så att min tenta börjar imon. OMG! Jag som suger på matte B, eller själva ämnet i huvudtaget. siffror och jag gåt inte ihop helt enkelt.
imon måste jag springa låna matteboken, och bara plugga och pluggaaaa som gäller. hoppas på ett VG iaf.
nej, om jag ska vara riktigt ärlig så saknar jag plugget. ni vet skrivhäftet och läroboken.
hmm men kan sätta 1000000000kr på att jag kommer gråta när pluggar socinom, då är jag nog inte så tuff längre.. but i got2do what i gotta, innit?!

såå ett mattesnille sökes ?????



PLEASE?!

älskaaaaaaaaar denna låten.. toni var lätt min idol när jag va liten (L)


Sundy , and i'll be spending my time at church...





söndagar är den mest lärorika dagen i veckan. varje gång lär jag mig något nytt när jag besökt kyrkan. När pastorn predikar brukar församlingen anteckna, det blev hel del rader

  • Stretch your faith. faith without action is completly dead. Håller verkligen med. det behöver inte ha så mycket med religion att göra utan det kan vara en dröm eller mål. Låt inte snacket överväga verkstaden med hel enkelt. I need to enlarge my visions to make any progress, but first of all I must step out to achieve my goal.
  • God created every human being. and we were commissioned to grow as inviduals.I will always remeber not put boundaries around myself. God wants me to go further so that essence in me will grow. I come from heaven, because God has created me. Gud skapar dig men du väljer själv dina val i livet. Vill du göra si eller så? it's up to you. Du har också makten över djävulen. Han sitter inte på din axel och tvingar dig att synda. Du skiljer på rätt eller fel eller vad för person du vill vara helt enkelt. Men för att uppnå himmelriket så är det bäst att varaså rättfärdig som möjligt! Just do something remarkble and significant to show God that you appreciate life, absolutley carring and grateful for he has brought for you. But most of all, the bible provides the right information, the defination of leaving a good life. The best identity that can ever be given.
  • Live your life as if it was your last day. what would you do if you knew that today was your very last day? många bruka använda sig av det uttrycket, det har blivit som en kliché numera. och det används på fel sätt. för det mesta brukar jag höra att man ska leva sin sista dag genom att festa, supa resa och bara ha kul. men är det verkligen rätt? jag tycker att man ska göra något bra att någon annan och åt sig själv. Uppskatta allt man fått och haft osv. Be glad and rejoyce. simple as that! Man bör verkligen put in mind att detta är ens sista dag. Försök synda så lite som möjligt, vara den bästa du kan och ta hand om dig och dina nära&kära. För man vet aldrig vad Gud håller för planer.
  • The biggest is God. bigger than the universe. Det går helt eneklt att tycka tvärtom. för honom är ALLT möjligt. Om du inte förstod?! Det är inte möjligt att något är omöjligt. Därför är det viktigt att värdesätta honm högst. If God has spoken, who am I to say no?
    I worship God. If God is with me who can be against me?


God bless.

torsdag 19 mars 2009

GH




Idag var älsklingen och köpte Guitar Hero, så nu ska det spelas för fullt!!! Mommos och hans gäng, verkar hänga här varje dag nu. Vet ej vem som spelar nu, men lääckert låter det iaf.

Neeej men, GUUUSH vad det låter här i lägenheten. bara grannarna inte klagar. men det tror jag inte ett dugg.
det är inte någon i det här trapphuset som följer reglerna här haha. speciellt inte de kineserna som bor snett emot oss. de spelar för fullt med deras musik. Och de andra garnnarna som borrar varje dag. hmmmm, inga kommentarer!
det känns som att borren kommer borra in i stjärten på mig när som helst. jag menar man känner ju nästan borren i väggen. HAHA


nej nu ska jag spela pussar
(L)


onsdag 18 mars 2009

respect ,





tror nog aldrig jag sagt hur mycket jag faktiskt älskar tupac.
har sådan respekt för hans musik trots alla svordomar osv.
han är inte som 50 CENT gänget. ni vet flasha med vad de har osv.
Tupac var med sådan som gjorde verklig rapp, de han såg och hörde på gatan skrev han ner till sin egen musik. så ääääkta. jag gillar sådant. därför har jag respekt för han musik.

älskar denna låt där han beskriver "the block".

jag bara föll ihop typ ,

för att cassie och brorsan är söta

vaknade av att solen bländade mina gigantiska ögon... vaknade också av att min bebiz skreeeeek av lycka... perfekta alarmet. han va så överlycklig att kortet till Digital boxen kommit hem... så nu ska han och hans vänner chilla här med HD-box och HD-kanaler typ varje helg för att se alla sjukt grymma matcher. milan, barca, juve , inter, arsenal osv... inte nog med det. han har ju sitt xbox och sin 42tum LCD som är himla viktig när han både spelar och se på film.

"Men bebiz det är mer feeling, ju större desto bättre. Jag köper en kabel till TV:n också så kan vi kolla pippi 100 gånger om via datan. Om du vill". Söötnos haha. köp en längre kabel eller trådlös till min bärbara dator så kan jag sitta på rummet istället så slipper jag höra din musik och all tjöt om dina matcher. = )

hur som helst jag kom iväg till gymmet idag igen... ville faktiskt inte dra dit eftersom att det var så fint väder. men så beslutsam som jag är så kom jag iväg iafall... asså det var galet galet idag.
jag tränade så hårt idag att jag nästan svmmade. folket därinne bara hallå hurere med dig? HAHAH önksar att jag kunde se mig själv för det såg sääkert knäppt ut. kände mig iaf väldigt knäpp som inte kunde stå på mina ben, utan gick runt och dinglade typ. diduuut!
jag bara föll ihop typ : s
Menmen, nu ska jag bara slänga i mig ngt nyttigt och sedan sitta här hemma och bara chill med laptopen och hoppas på att något kul kommer på tv annars ere bara till att fortsätta med pippi idag igen för Lotta är jag redan klar med = )

hoppas iaf att ni haft en prima dag.. pussar

tisdag 17 mars 2009

vad i all sin dar....

Lotta- "vad i all sin dar"


long time no see.... heeey breee = )


jo vad ska man säg? jo jag kan berätta en grej.
du är en söt tjej. jag vet, vill så gärna vara med dej =)


måste bara säga, jag hade en helt underbar dag i fedags, då alla tjejrna vart med och firade mig. synd att lilla bree inte kunde joina. för då skulle vi verkligen shejkat losss på dansgolvet hahaha :)
nej seriöst, det vart verkilgen jättekul med sexdaen, middagen och utgången. och jag som invigde mina nya skor. hmm hur många gånger ramlade jag under denna kvällen? 3 GÅNGER.haha
en gång på dansgolvet och två gånger i trappen. vid entrén. haha va jag suger. men det kändes som om jag trampade dubbelt hela tiden. och min fot gjorde ju jätteont. fyy va jobbigt. men det betyder inte att jag ska sluta använda dem för det. det är ju trots allt de snyggaste skorna jag äger på 12cm.

åååååh jag har så kul här hos bebizen, äntligen kan man göra ngt riktigt kul när han är borta.
han har nämligen laddat ner alla filmer och serier som jag velat se sålänge... gissa vilka?
tro det eller ej men det är faktiskt. Eva&Adam, Pippi långstrump och Lotta på bråkmakargatan (L) ni anar inte hur kul jag har, detta är mina favoriter. jag har så himla kul nu.


nej, nu ska jag göra mina sit-ups och kolla på lotttttta = )

lördag 14 mars 2009

dead people ,



DET VERKAR SOM ATT VI ALLA ÄR DÖDA HÄR PÅ BLOGGEN?!

NOW YOU FELLIN' ME?
HAHHAHAHHAH

tisdag 10 mars 2009

tjadå ,

tjadå!

mår alldeles utmärkt idag. har vat i stan idag försökte hitta någon fin klännig till på fredag och det gjorde jag också. 349kr från h&m, men fin då? Nej då!
Jag ska lämna den imon så fort som möjligt. så därefter så får jag hitta en annan imon. hittade en annan läcker klänning på h&m, zebra-aktig. ja ni alla har säkert sett den på skyltdockrona eller hemsidan. ja, läcker är den. så jag får spriga in snabbt på stan och köpa den för det fanns inte alls många kvar av den.

nu ligger jag iaf här med laptopen på soffan och kollar på andra avenyn. det var länge sedan man kollade på det. har inte fljt det alls. inte lika mycket som familjen farnoud.
Nej, men det är kul att se Fortesa i tv-rutan. hon har verkligen utvecklats när man jämför med de första avsnitten. Chiing saknar henne faktiskt... synd att hon inte kan komma firar min födelsedag med mig nu när hon är i london :(

Måste bara berätta vilka CS-nördar mommo och han vänner är. de är faktiskt jätte söta. de alla loggar in på sina datorer hemma och spelar mot varandra via internet. hm, tror det fungerar typ så, för de pratar med varndra samtidigt. palla skjuta på varandra?! höhö- menmen?!
de spelar typ varje dag. nu också. dte va jätte jobbigt i början... för man hörde att skott och sånt. så jag tvingade honom att köpa hörlurar så det är lugnt nu trots att man hör lite irriterande ljud soom tjuter hela tiden.

nej nu ska man nog kolla på lite film tro?!

pusssssssssar på då ,

killing me softly ,



söndag 8 mars 2009

ååh jag vill så gärna resa ,

thailand


Häromdagen satt jag och mommo och pratade om åka på semester. vi kom även fram till att vi ska resa en gång per år : ) Men jag vill få till det till två resor per år. Man kan ju ta en riktigt dyr resa och sedan en sådan billig sista minuten resa.  Spontanitet, kallat det!
Fast jag tror nog att det bara blir en resa för oss i år, för att jag kommer jobba hela sommaren typ, sedan blire la 2-3 veckor i Uganda också. Så vår resa får komma vid jul.  sent ere, men bättre sent än aldrig. innit?
Åååååh! Jag vill åka till THAILAND, eller det vill vi båda. och nu ska det bannimej bli så också, förra året var vi så nära. så syyyyyyynd! Men det fick bli underbara MALLORCA. det var också ett ganska ballt ställe.
 Mommo vill ju åka till Italien, och gissa vart i Italy? Milano såklart, för att besöka San siro där han sedan vill se Acmilan och Inter köra Derbyt! Hm, typsikt killar! Fotboll. all day, every day, every dang day! Jaja det  är så viktigt för dem som vi tjejer älskar att shoppa typ. So I kinda understand my babybooi ;)
Så nu tittar jag in på ving och letar efter billiga biljetter till thailand. Så vi kan betsälla nu eller inte nu direkt utan om 2 månader typ. Då gör vi avbetalning på det.  det är ganska smart, då är vi spaikade på att vi åker liksom. orka betala men inte åka. haha




slumdog millonnaire ,



det har vart en underbar helg med massa mys, presenter och jobb!
yeeaapz, jag fyllde ju 20 år i fredags. det är riktiga grejor det. innit?
Det blir ingen kyrka för mig idag :(  den började elva idag, det gör den varje kvartal typ.. eller Isac förklarade något. det är ju tråkigt för mig som va hemma sju i morse. Jag får gå nästa söndag då!

Hur som helst, i love my boss, han hade med sig DVD- filmer till jobbet. Bl a Slumdog millionaire och någon film om förintelsen. snäll nog var han och lånade ut båda filmerna till mig. jag som ha velat se slumdog millionaire =)  

Nu: Filmdags, sedan ett intensivt träningspass. svettigt värre. 




torsdag 5 mars 2009

ännu ett inlägg ,

det är så fortesa style. HAHA


Här sitter jag och youtubar, som vanligt! Det började med att jag youtubade Jahiem... min älsking.. älskar ju hans låtar. Sedan från ingenstans proppar J-Lo med Ja rule, I'm real upp.
Åh, min älsklings låt. har suttit och repetarat den om och om igen liksom.
Kommer ihåg hur jag alltid sjöng till den i rummet när den va värsta hiten. Då man stod och sjöng till J-Los roll så låstades man attJa rule stod och rappade brevid.. hahaha sikken nöööörd hah? det va tider det.
Sitter även och chattar med Romejla här på msn. Gush var det va längsen. Vi sitter och snackar om våra killar. de känner varann. Gulligt att de ska förlova sig snart. Happy4YOU! Och det är kul att se att man har mognat sedan den tiden vi alltid umgick under de här gothia tider.
Vad var man då? 13-14 år gamla och vi älskade festa och träffa massa olika folk.. det verkligen också tider det = )

menmen ska berätta en sak. Izzy brukar ju alltid ringa mig när det händer intressanta saker. det uppskattar jag verkligen. Thanks IzzyAlwaysBizzy!
Hon ringde iaf mig idag, lite smått stressad som vanligt!
Det är tydligen någon småkänd grabb från LA, han behöver sångorskor till hans nya album, Izzy ringer mig av någon konstig anledning. Jo eller bara för att han behöver någon stark Gospel röst. För att jag en gång i tiden (3-4 år, back then) sjöng jättemycket då så tycker hon att jag ska ställa upp... hmmmm????!!!! Jag ba va? hahaha är det dum jag har lagt musiken på hyllan. men hon övertalade mig till slut, men jag gör nog detta som en rolig grej. ska ändå göra detta med Steffania också;) Men vet faktiskt inte om jag vill stå där och skämma ut mig, jag har ju inte sjungit på 4 år, rösten blir ju hur seg som helst då!
youtubade han lite och han är inte alls så bra själv, så jag inte stär framför Ne-yo och skämmer ut mig.. Nej men beatsen på låten är ju bättre än han själv = / Juste han e iranie tror jag. Så nu har du något att skryta om :)
haha, har iaf två dagar att träna upp rösten så det iaf låter hyffsat bra!

hm, jobbigt det är att med detta hår. luggen är verkligen i vägen. vill nästan hämta saxen och klippa bort den själv. jag vet att jag kan sätta upp toffs eller så nu, men jag vill vänja mig med den, för när jag är ute med den i stan eller så, då får jag alltid panik typ. better to get use to it.. innit?
dessutom måste jag köpa en ny plattång, köpte en från netto men den söööög fet fett. och jag som verkligen behöver platta håret varje dag när jag bär denna frisyr.
what2do?! beter go an buy myself another ONE!

Och för övrigt så saknar jag Fortesa och Edon, ska nog slå dem en pling imon då.. det vart längesen vi hittade på något liksom.
Men jag ska iallafall gå slagga brevid mommo, nu.
hehe kiddin', sover hemma idag med min lilla cassandra eller cassie som jag älskar att kalla henne. Good Night n' sleep tight! ONE* (L)

the lugna gatan ,

Ja, så hur ska man summera denna dag korthugget?Hm, kan väl köra den från morgon till nu?

Jo, jag väcktes av att min mobil vibbrerade, runt 08:30 si sådär. Det var min chef. Av någon konstig anledning frågade han mig om jag skulle jobba lördag? Jag ba, öh AAA, Det är la min alldeles egna dag eller? Han ba Ja, men det står ditt namn på almanackan här!!! (Står namnet på almanackan så ska man tydligen inte jobba den dagen)Okej då måste det blivit något fel ? hejdå!

Och jag hatar när folk ringer mig tidigt på morgonen och säger onödiga saker när jag har planerat att vakna sent. Inte för att jag skulle vakna sent för jag skulle på en jobbintervju (Lugna gatan) idag med, men jag hade ställt klockan på 10:00Men men, vad ska man nu göra två timmar tidigare vaken, som inte var planerade? Gjorde ordning mig en frukust. Havre gryn med blåbär sylt. Yummiyumyum. Och sedan blev det också lite sit ups av tiden som blev över.

Jag kan säga att jobbintervjun gick prima, kände mig stolt som kunde uttrycka mig så bra utan att fjäska till en massa som man alltid brukar göra på intervjuver. But this time, i was 110% real.Dessutom så kände han som intervjuade mig min Bror och Pappa så de blev + i knaten där kan man säg. Men men, den här David som jag pratade med, berättade att jobb var svårt att ge nu på grund av vissa omständigheter. Typ att kommunen tror att Lugna G atan inte uppfyller det konceptet som de står för att alla som håller i det är kriminella osv, därför ligger de inte så bra till ekonomiskt sätt eftersom att kommunen inte vill fördela några pengar till dem. Det är ju synd för det är ju detta man måste satsa på! Hur som helst. Lugna gatan släpper en dokumentär om Lövgärdet till sommarn någon gång, då ska dessa politiker få se vad som verkligen försiggår.

Hur som helst jag kan iaf få en praktikplats där och är jag inskriven på arbetsförmedlingen så kan jag på något sätt få någon typ av lön via Arbetsförmedlingen. Det ska bli cool att komma igång, det verkade vara ett härligt gäng, och det här med ungdomar är ju min nya grej typ!

tisdag 3 mars 2009

standing obvation

just shut up and drive, i don't wanna be murder, check in to rehab... mmm som ni läser så är det citat ur Rihannas låtar, och det för att jag bär hennes liknande frisyr. Standing obvation måste jag säga till Nuran som har utfört denna slående klippning. YEAH!
nervöst satt jag och såg allt hår falla ner på golvet, men jag visste att jag kunde lita på nuran-boran. yes, så snyggt blev det... nu sitter Izzy och klipper sig med. det blir toppat för hennes del, fräscht ser det u hitills.

Vi mår prim och strax ska vi gå hem. = )


pusspuss hörs imon

måndag 2 mars 2009

oh my ,


oh my, jag bloggar verkligen så ofta INTE!!


HM nu har man fått lite klagomål från sina vänner, och det gör så att man känner sig lite speciell och efterlängtad här på bloggen :) I won't let you down... nu är jag tillbaka igen och ska försöka blogga minst en gång om dagen, även om det kankse tär lite på mig. Men vad gör man inte för lilla bree som är bortai Polen som ivrigt väntar på att läsa min inlägg.
Ja, här är ju lite gulligt bevis på det:

=)

polskieeeego!‏
Från: Sabrina Khan (sabri.......@hotmail.com)
Skickat: den 1 mars 2009 13:37:15
Till: vict.......@hotmail.com

Meri Jaaan!

Vad i mildans makter är du aldrig inne för?!?! Fasen vad jag saknar dig! :( Vad har du haft för dig? ...Själv har det gått dåligt med anatomin, men tog retaken påp fre och tack gode gud så klara jag det.. va hände med bloggen, det är ju vår egna lilla förmedla av info mellan varann ju! du måste börja, även om du har korta inlägg att dela med dig av så måste skriva NÅGOT iaf..
Hur går det me mommo? hälsa.. träffas ni eller mkt plugg? Hur går det allmänt med livet? Förresten va handla det sista blogg-inlägget om?? :( Blev helt orolig!
Älskar dig, Saknar dig, Massor av kärlek!

Jag lovade att jag skulle skriva ett inlägg igår men kunde inte. Hade så mycket att göra igår, tro mig. och hade inte en endaste blund förrän midnatt. och ni ve hur det ligger till på söndagar, det ska ju vara min
vilodag efter jobbet osv. men icke sa nicke. fick lite sulkkänslor därra..
och nej efter att läst Bree's senaste inlägg om att bojkotta sin egna blogg så blir man nästan lite ledsen och blir påmind om att jag faktiskt skapade min blogg just för hennes skull, nu när hon bor i Polen.

Kan ju berätta lite kort om hur min helg har vart och så vidare.
Helgen har vart jättebra. Jag och Mommo var och shoppade i lördags, eller jag kanske ska säga Mommo då. jag hängde på med andra ord :) Jo, det blev en tröja, en snygg t-shirt och ett par heta converse-liknande skor. Het blev han också när han hade på sig det. Sötnosen skulle ut med sina vänner, ville också på då, emn skulle tyvärr jobba. Så där fick du en klar bild på min lördag :)
På fredagen var det var vi samtalsledare från rädda barnen som umgicks. vi vart bjudna på ett sexpaaaarty. och det va ju jur kul som helst. det kom en kvinna som visade upp olika sexleksaker. Det vart riktiga grejor det. Och Dajana handlade ju för fullt... that night she was a naughty girl =) Sammanlagt hade alla tjejer handlat för drygt 3000 kronor

Men det var en kul grej, och speciellt att umgås med människor som man inte träffar ofta, det var liksom ny miljö, för de andra tjejerna där vart helt olika jämfört med de jag brukar umgås med vanligtvis.
Jo men förövrigt så mår jag faktikst braaaaa... idag hade vi rädda barnen möte och jag är så besviken på hur stämningen är nu.. flickorna håller på att balla ur...det går snart i överstyr när de ska hålla på tjöta i mun på varandra... nej, nästa vecka får det bli riktig utskällning- AJABAJA!!!
Sedan idag körde jag lite mera än en-timmes pass på gymmet... dte var lika härligt som vanlöigt. och i denna vecka har jag lovat mig själv att träna varje dag eftersom att jag missa förra veckan. Mmm, jag har ju mina mål, och detta ska utföras =)

Nu: Dusch,, knakse blogga mera, slapp, sooooooooooooovaaaaaaaa