söndag 22 februari 2009

det blev nog en massa inlägg ändå..



jo det kanske är bra att ha bloggtorka. för när man väl är tillbaka i bloggen igen så har man ju endå  en del att säga.



Jag såg upp till dig när jag var 10 år, men nu är du helt borta. Du var ju min förebild. JAG VILLE BLI SOM DIG NÄR JAG VAR LITEN.  du är inte densamma. 
totally lost. LITERARILY.  Det är sjukt att en människa kan psyka någon så väl må man säga? Inte vet man vad man nu ska göra med dig, men vid sida ska jag alltid vara. det är någo du måste klara, som vi alla måste. du kanske känner dig förlorad. det är sant, mycket har du förlorat. men du får absolut inte förlora dig själv. det gör du om du lägger av nu. Don't turn the light of miss. därför ber jag för dig, att du ska återhämta dig. Du är inte ditt tidigare jag. du är borta helt enkelt. kommer du tillbaka, isåfall när? du vart så rolig jämt. nu blir man nästan rädd att samatal med dig. rädd att man själv kan bli så psykad av någon. i detta fallet så vet jag inte vad jag ska göra, säga eller börja.  hela den här händelsen är helt lost. 

HANG IN THERE!!!


when you are..



"when you are young you desperately  sacrifice your health to earn money,
but when you are old,  you sacrifice money and your all for your health".

set him free


varje fredag och lördag sitter jag och läser tidningen på jobbet. längst upp till höger hittar man alltid en bild på Isaak Dawit.  Denne man har suttit fängslad i sitt hemland Eritrea i närmare åtta år utan någon alls rättegång. Det är helt ofattbart. Läste att både den svenska myndigheten och internationella frivilligorganisatoner har försökt att besöka Dawit men inte fått tillåtelse av den eritreanska myndigheten. De anser att han nu är Eritreansk medborgare, och därför kan den svenska myndigheten göra något åt saken.

Det är sjukt, jag hoppas att man kan göra någonting åt saken snart, han har ju barn och allt.
Han måste bara ha hopp. Jag menar man glömmer aldrig Nelson Mandela, han fick ju genomgå 27 långa år fängslad i Sydafrika.  Hm, I simply adore this man! Att man människan inte alls är bitter och väljer att gå vidare livet utan hat mot den vita människan. Isn't that amazing?



SET HIM FREE

SET HIM FREE

SET HIM FREE


Jesus loves victoria ,



ASSÅ JAG TROR JAG MÅSTE SÄGA DET EN GÅNG TILL... JAG HAR TRÖTTNAT PÅ BLOGGEN!

Men nu när jag ändå har påbörjat typ en mening så kan jag la lika gärna avsluta det på något sätt också.
So this contribution Bree, is for you only!
Min helg har vart bra. i fredags åt jag och flickorna på en restaurang. det av mysigt och alltid lika kul att sitta prata en massa :)
Vi satt och disskuterade sthlm-resan. eller konserten. DWELE!!!
HM, har aldrig riktigt lyssnat på honom sådära, men fått höra att han stunning från tjej-gänget så jag tänkte jag måste la ta lyssna på honom ordentligt för jag vägrar åka upp till sthlm och lägga 200kr på honom. Okej 200 är lite, men moneyISmoney innit? 
Just nu lyssnar jag på "i think i love you". dude, this Dwele is good! Så jag knakse är på då.

Hur som helst min dag har vart lugn. Jag gick inte till kyrkan idag, det vart väldigt svårt att komma upp från sängen. Sounds stupid, men jag behövde verkligen vila ut. Har känt mig allmänt stressad hela den här veckan.. njaa och ni hajjar la resten, stress leder till migrän. och ja, jag valde att koppla av hemma istället för att fixa en planering till imorgon inför Rädda barnen- ONLY FOR GIRLS.
But still, God is with me all the way. and I worship God.
Izzy vart här nyss också vi pratade lite smått om T-shirt tryck. Ville ha en med Barack Obama och det ska bli i sommar. Men jag ska även trycka ett tryck som yttrar "Jesus loves Victoria". Yeeaapz, så det blir mitt uppdrag då!



onsdag 18 februari 2009

i long for summer



i long for summer. något jag verkligen gör. 110% på att ni alla känner samma :)

ska det inte bli skönt med överhett väder, med glassen i munnen?
Åå, jag längatr verkligen till man nästan vill gå helt RUMPAN-BAR. Att det är så varmt att det svettas under BH:n, du vet så att man nästan får lite panik. Så varmt att man letar efter skuggan, så varmt att man inte hittar en skugga så långt ögat kan nå. D-A-A-A-N-G, varmt va?
Så varmt att det stinker snuskig svett i bussrna, då man drar ner alla posters som hänger uppe i bussarna, för att man ska kunna använda de till fläktar.
Att man önskade att det nästan spöregnade lite.  Denna är nog den värsta. Så varmt att man inte kan sova. sängen är helt stekhet. då ligger man där och hoppas på att kunna somna snart. Avskyyyyr det. but hey, That's summer time :) NU vill man nästan lyssna på låten summertime med Will smith.
hur som helst, det kommer bli skönt sol och bad helt enkelt.  då alla vitingar kämpar för att få sina fina solbrännor, men får min del blir det absolut ingen tan. jag  är ju redan tillräckligt tannad ; )

läskas ni inte av bilden där ovan? :)  jag gör  fett det.

  Solen, bländ mina ögon då!

tisdag 17 februari 2009

rihanna



Mmmmmm....

yea



jag är trött på att blogga 

fredag 13 februari 2009

hej där,

För att det är alla hjärtans dag imon, och för att jag älskar min bebizbebiz

lördag 7 februari 2009

kusinvitamin *

Brenda

nu tror jag att jag vill ha den här frisyren.. hot hot hot*

ran away ,


nu var shoppingrundan slut! nu har jag allt fått ett stopp på detta hoppas jag. mina pengar har sprungit upptäcker jag... ran away! och jag är faktiskt tacksam att mommo snodde mina pengar idag från plånboken, så att han kunde spara åt mig!
I A F , hittills är jag faktiskt nöjd med allt jag shoppat, jag skulle dock vilja ha ett par ljusa bruna gladiatorshoes(L)
Neeeeeeeaaaapz! Ska inte shoppa förrän maj månad, då tror jag det kommer ut en massa najsa vårkläder, därför tycker jag nästan att dte är lite dumt att shoppa en massa nu.
Vart lite med mina favoritflickor idag. Bree,Izzy och det blev mycket monkiii, lite myrorna och sedan Nelly's utförsäljning. hitta en jätte fin cocktail klänning.. hm synd Bree att du åkte. du kunde ju köpt en till balen. Fin vart den iaf, sådan var mina monkii skor också :)
Hej jag tror vi har massa gemensamt i våra garderober nu...

Och lilla breee-shan åkte hem till polen igen... snuttisen får plugga en massa nu. take care(Y)



over n out. Nu: TV-slapp!

fredag 6 februari 2009

dagens upptäck !



sluta klaga på saker och ting. AGERA! det gör saken mycket bättre,
det hjälper - PROMISE!  a behavioural pattern is know noticeable... thank God for that!

migrääääään heter det ,



är inne på min andra dag med shake nu. det har gått bra hittills, men inga resultat än såklart! känner mig iaf trött och jag har fått tillbka min migrän nu eftersom att jag ändar mina måltider. men som tur så har jag faktiskt tid hos akupunkturen idag , klockan kvart i två...och jag tänkte käka lite havgryn nu så att jag iaf får i mig ngt litet. Jag har vääärk i hela min kropp. har tränat en massa hemma och på gymmet. jag börjar faktiskt känna mig som en atlet nu :p
det är en massa benövningar och sit-ups.. får börja med armövningar när jag blivit lite starkare i armarna. tänkt att köpa hem vikter som jag kan använda när jag kollar på tv eller så.
i'm so in to it!
och jag är så stolt över mig och amaley from somaley. hon har tom börjat spara sina naglar, och lagt på rosa nagellack. Skönt att hon kan hålla sina löften nu... = D


jag ska jobba idag och är ledig imon, wihooow kan äntligen andas ut den här helgen...

pussen ska dra nu (L)

torsdag 5 februari 2009

owwiiii


stekheeeeeeeeeeeeet familj = )

jag lovade amal ; )


jag lovade att lägga in detta i bloggen. Amal, du är ju en riktig kåtbock och DU VET OM DET!

"Haha lova att denna ska in i din blogg, har man inte haft sex såhär så har man inte haft sex.  hahaha rekomenderar alla att knulla till denna låt inklusive du. Blackstreet- deep =)"

Vicki: Haha du är sjuk amal!

"Lova då, haha jag vill att folk i internet ska bli kåta och inspireras till att göra det"

Vicki: Haha lovar att lägga uppp det ikväll eller imon:)


Don't you know sky is the limit

I'mma keep on reachin'

So much love to give

So won't you come and get it

Bring your body, undressed and yearnin'

Got the candles burnin', baby, I'm determined

Let me go downtown, damn, I wanna have it

lick around and pat it, your kidney sayin stab it

You know I'm gonna answer your request

I'ma work it with fanesse till the mornin'

Down, down, even lower, pick you up over my shoulders

Ride you in a rollercoaster, ooh, you're so wet

That just made me more excited, girl, you got my fire lighted

Since you tried it, I'm gonna shock you, go









vad gulligt ! : )





kom hem nyss öppnade dörren, och som vanligt ligger dte alltid fullt med   en massa reklam och brev till alla i familjen... å å å å... så hittar man ett avisering-brev till sjävaste mig då... ska hämta ut ett paket på willys, och gissa vad som kan gömma sig i detta paket?
 Mina skoooooooor har kommit = )
ska kuuuuuuuuuuuuuuuta till willys nu. so excited..hoppas de passar bra nu också. = D

för övrigt så mår jag prima, började med min Allévo shake idag. den smakade inte alls så bra. pulver med hallonsmak, what a good taste! innit? nå jag spyddeiaf inte som Amaley from Somaley gjorde. och Mommo bara fnittra och frågade om jag ville ha gott te istället. att den där apan alltid ska jiiddra med mig. hehe c( ;

ska dra mig nu pussarpussar (L)

måndag 2 februari 2009

kids is future



idag hade vi vårt första rädda barnen möte. det var jätte intressant att se hur dessa små flickor tänkte och tyckte. 14 år gamla och vart väldigt mogna av sig. det gljädjer mig att de vill satsa under sina gymnasieår för därefter kunna uppnå sina drömmar. apotekare, civilingengör osv... jag tror på dessa flickor och ska försöka göra mitt bästa för att ge de hopp. det är så viktigt, kids is future. Jag ser fram emot nästa möte då vi disskuterar om kärleken. det ska bli kul ja!

Imorgon ska jag gå träna ett pass, det ska bli skönt! och dessutom har jag iaf lovat att bjuda Sabrina på en spa-behandling eftersom att polen-resan inte blir av. ska också på, så det blir tri0n, och massa tjejsnack : )


over n out!