söndag 30 november 2008

Jag vill ha den nuuuuuuuuuu



JAG VILL HA DEN NUUUUUUUUUU
.
Jag längtar så hemskt mycket efter den. jag ska bära med mig den överallt, vart jag än går. När ska jag få bekräftelse på min mobil that I can go and get it? Jag blir så himla sugen när jag tänker på den. Snälla nu nu nu. Jag har väntar i två veckor nu fasiken. ÅH! Jag googla tom på den nu. So fascinating, captivating ,  motivating.

Åååå, jag längtar verkligen till "A new earth" är levererad.

Can human beings lose the density of their conditioned mind structures and become like crystals or precious stones , transparent to the light of consciousness?

church

Väcktes av alarmet på min lur. Och jag är as trött, har nämligen bara sovit fem timmar, eftersom attt jag jobbade inatt.
Nu ska jag äta min lunch nu och det är ingen idé att ens somna om för jag har lovat att gå till kyrkan varje Söndag nu. Ska fråga om Izzy hänger på idag för det verkar inte som att Dollz ska gå.
På tal om Izzy, tjejen åker ju snart, om någon månad typ. Kul för henne men komer verkligen sakna hennes tjöt på många sätt. Najs! Nu kan jag åka till USA och bo hos henne när jag vill : )

Nej nu ska jag göra ordning min lunch och sedan bege mig av till Smyrnakyrkan.

lördag 29 november 2008

sprudligheten




sprudligheten är en pil i mig. Dras den ut, dör jag...


L - O - V - E






L is for the way you look at me 
O is for the only one I see 
V is very, very extraordinary 
E is even more than anyone that you adore.



Hoppas det är du och jag i många år till <3
JAG ÄLSKAR DEJ MOMMO









torsdag 27 november 2008

André 3000






D - A - N - G!   Ain't nobody like him. So fresh, so clean. He's stating the obvious. 4sure.
Vilken stil måste jag säga, tillägger även att han är supeeersnygg.

HEEY YAAAAAA!


Leave, Get out - little to late

Jag menar låten. JoJo- Leave, Get out. Den är så otroligt bra. Jag är fullt seriöst fängslad, lika så är jag för"little to late". Men det måste nog också bero på hennes sköna röst. En 18-årig flicka sjunger så bra. Frankly, it's no big deal egentligen, det finns småsmåglin som Jamia Simone Nash. Snälla kolla in henne på youtube.
Observera när Mary J Blige och alla andra artister jublar för den duktiga 4-5 åriga flickan sjunga. WHAT A VOICE! And she Delivers such a charisma.


Men förövrigt mår jag väldigt bra, ska träffa Patrick idag. Han har kommit hem. Lyckos honom, han åker till Teneriffa om några dagar. Snälla Packa med mig! SKOJ som bara den. Vill också till värmen. Sola, bada, shoppa och massa annat skoj!
Och juste missade min tid hos akupunkturen, hade samma tid som tandläkaren. Krockade där. Javisst ja!


i'm out *

måndag 24 november 2008

Its in or out

Efter besöket i kyrkan i Söndags slog alla tankar mig. VERKLIGEN!
Pastorn som ersätter Pastor Belton för tillfället är verkligen jättebra, han var intressant och fängslade alla lyssnare i församlingen. Huvudämnet igår var Hell or Heaven. Prettry scary, innit?

Your name stands on the door of hell. It will always stand there unless you're not determined to get rid of all deeds, the deeds that SATAN causes. He is here to kill you, stoping you from getting to heaven.
It's your choice to make a transformition.
It's in or out- heaven or hell?


När pastorn yttrade denna realistiska meningen bröt jag ihop. det känns ju så mycket att Satan stoppar mig. Det är satan som gör så att jag begår alla mina synder. I must conquer him, be victorious because my name is Victory.
Man har inte all tid i världen att tänka igenom den frågan. Man vet aldrig när den dagen kommer, då man lämnar allt på jorden. Antingen för himlen eller helvetet. Vart vill du, Himlen antar jag? Time to make some changes huh?
Kyrkan spikat nästa Söndag igen iallafalll. Dollz du är väl på?


SO WHAT'S YOUR CHOCIE TONIGHT?


Köp busskort!




Fasiken, 1200 är jag skyldig staten... = /
De där kontrollanterna lyckades ta mig denna gången och den somalien Amal lyckades komma undan. lönen på lördag ska är bara att glömma. Får betala skiten för dem.
Jo jag får la börja köpa busskort nu då.. Jag råder alla att göra det nu. Kontrollanterna är ju i hela Angered nu för tiden.









lördag 22 november 2008

hemma från jobbet.




Klockan är strax innan sex. Jag kom precis hem frånn mitt älskade jobb. Är förövrigt, stendöd, och om tre timmar ska jag vakna för att äta min frukost. Idag betsår den av kaffe och en sockerbit. Idag får jag äta ett bröd också : )
Vid klockan 13:00 ska jag vakna igen för att dra till kyrkan det lovade jag ju mig själv förra söndagen. Efter det ska jagoch fira hennes födelsedag. Ska bli kul..
PUSSA OCH GOD NATTEN!

fifa 09

En sak till



Jag gillar FIFA 09 -


Det är ju hur himla kul som helst.   Jag och bebizen.  Jag mot honom. Manchetser mot Chelsea och jag förlorar 5-0. Gush vad jag suger. Ska spela så mycket som möjligt och göra han chockad  : )
Övning ger färdighet. innit?!

BYEBYE jag ska gå jobba nu och jag är skit hungrig = (


Jag vill bli bra.





Satt mig i ett varmt och härligt bad. Med massa skum och ljus. Det var ett bra tag sen och jag tänkte måste unna mig lite mys innan jag drar till jobbet. Det hjälper säkert eftersom att denna dagen kommer bli slitsam. Bre du vet själv hur mycket jag snackar om att ett hett bad med skum är viktigt... Har du börjat använda badankan än som jag köpte till dig?
Att bada är det skönaste jag vet. Det får mig att tänka över saker och ting. Det är ju nästan som en meditation för mig. Filosofera är typ det bästa jag vet. man går från tanke till tanke till slut hamnar man påen sådan tank som bara är helt sjuk. Hur som helst idag tänkte jag väldigt mycket på vad jag ville bli, eller rättare sagt bli bra på. Och jag tänkte, det finns alltid något hos någon person i min omgivning som är bra pånågot jag hemskt gärna också skulle vilja bli bra på eller iaf bättre. Så tänkte jag typ rabbla upp sådant ...

Jag vill bli bra på att laga mat, lika bra som min mamma. Seriöst hur lyckas hon göra mat så att den verkligen smakar och doftar gott? Spelar ingen roll om jag står jämte henne och kollar, den blir aldrig lika bra.
Jag vill bli bra på att fatta bra beslut, lika bra som min pappa. Han är en vis man han. Nog den visaste jag känner. Alltid när jag gått hemifrån pappa känner mig en aning smartare i skallen. Tack för alla råd Pappa.
Jag vill fktiskt bli bra på att räkna matte, lika bra som de där kinserna cindy och Wangie. Det skulle vart så skönt då skulle jag sluppit alla IG:n och jag skulle lätt läst Ma C då.
Jag vill bli bra på attspara pengar, lika bra som Johnson. Han jämt varit duktig på det sedan barnsben. Alltid redig med vart enda minsta öre. Jag kan säga att jag e på god väg själv.
Jag vill bli bra på att dela med mig av mina saker, tro det eller ej men lika bra som lilla Cassandra. Hon dela jämt med sig av sitt lördagsgodis trots att det liger kvar en cola godis i påsen som biter hon av hälften och säger "här får du vicki" eller så vill hon handla själv för sina småmynt som jag sparat här hemma. Om hon e sådan nu, hur solidarisk kommer hon bli när hon blir äldre? Ett väldigt bra karaktärsdrag för en ung ålder tycker jag iallafall.
Jag vill bli bra på att följa mina mål, lika bra som två vänner som står mig väldigt nära är. Sabrina och Izzy. De här två individerna har så mycket i sig. Sabrina har dragit till Polen för att plugga tandläkare och izzy ska alldes snart till USA för att plugga mode/design eller psykologi. De här flickorna tevkade inte en sekund på sina mål. Fortfande vill de nå dit och de beundrar jag de för. Själv kämpar jag för mina mål, men att se på dem blir som min inspirationskälla.
Jag vill bli bra på att hålla reda på saker och ting, lika bra som zeljka. Hon vart alltid den som höll reda på proven som antecknade under varje lektion och såg till att få allt gjort i tid. Jag ångrar verkligen att jag inte körde samma race som henne i gymnasiet. flickan fick tom stipendie på stundentdagen. jag är stolt över Zeljka iaf <3.
Jag vill bra på att glömma bort vissa saker istället för att haka upp mig på dem. lika bra som Amal Juman. Den där tjejen har verkligen sin stolthet och struntar i att sitta hemma och deppa och uttrycker Life goes on shit happens. Men i själva verket är det ju egentligen bra att tänka så.
Jag vill bli bra på att överklaga saker och ting, lika bra som Nuran. Ni ska bara veta hur duktig hon är på begära och att överklaga. Hon får sin röst hörs och vinner till slut. Jag som själv är bra ¨på det brukar själv be henne om hjälp om min mobil har gått i bitar.
Jag vill bli bra på att vara kreativ, lika kreativ som Joanie. I stort sätt är hon väldigt kreativ när det kommer till allt. Det finns så mycket hon kan göra om istället för att göra sig av med det. Tex ett plagg eller något muntligt tal. Hon lyckas alltid få det snyggt. Hajjaru?
Jag vill bli bra på att slänga på mig kläder fult även att det ser snyggt ut samtidigt. Lika bra om du lyckas alltid pull it till något snyggt. I like your style, have I told you that? Du är väldigt unik i din stil, precis det jag ha sagt till dej många gånger att jag själv vill vara. I dig!

Nu orkar jag faktiskt inte hålla på mera, men det är knappt början på min lista. men jag sdär tänkte jag i mitt lila bad. Kul att jag fick ihop lite namn på folk jag skulle vilja bättra mig av också hihi. = D
Men jag antar att alla är bra på något tänk om man skulle vara bra på allt? Det skulle ju fasiken vara skit tråkigt. Jag skulle nog tröttnat på mig själv?! Tror iaf på att alla är bra på något, men ingen är bra på allt.

Jag saknar Breee-shan (F)




Hm att man kan sakna en fjantig liten kompis som Bre är ju helt absurt! Gooosh!
Så trög som hon är när det kommer till allt förutom plugg. Orka vara Sabrina Khan från pakistan. Vadå har ni hört på denna "Du ser Lullig ut" HAHA. Internt.
That's is a promise till i die.
Joda det är la fan självklart att man saknar en person som henne. Har alltid kul med dig, älskar bara att mobba dig. Tyvärr Sabrina men du ligger bara längst upp i "mobboffer-lista". Det är inte så mycket att göra åt. Det är bara att bita ihop va?

Hur som helst snygging, (Obsevera den snygga bilden) du är i Polen nu och pluggar driten av dej. Du tjatar jämt om dina böcker hur mycket du vill begrava dig under dem. Jag förstår att du är stressad och jätte stressad men stå på dej lilla flicka du klarar av det här.
Med handen på hjärtat så måste jag säga att jag beundrar dig. I truly do. (TRO DIG INTE NU) Din målmedvetenhet är beundransvärd. jag önskar dig all lycka i världen. Trots att du inte blev godkänd på det senaste provet så vet jag att du kommer kämpa ännu mera.
Som jag har sakt till dig ett antal gånger nu gumman.
Din resa till Polen är din livsutmaning, din tävling mot dig själv. Eller med andra ord ditt levnadsöde. Du har själv valt att utföra det här "uppdraget" och du kommer få en massa motgångar emot dig, du kan inte förvänta dig att allt ska gå bra. Dina misstag och misslyckande ger dig ännu mera motivation. Det är inte kul att vinna hela tiden, du kommer inte ha något att kämpa för i alla dessa år annars och tro mig du kommer tröttna annars. Du får se allt som en tävling mot dig själv och det kommer gå alldeles utmärkt till slut.
Orkar ionte rabbla upp allt igen, men du fattar vad jag menar.. och läs Alkemisten om och om igen.. Ge mig din adress så skickar jag "A new earth" hem till dig i Polen också ; )

  • Determination- Din beslutsamhet, Du vill verkligen det här!
  • Dedication- Vem dedikerar du det här till? Dig själv förhoppningsvis. Eller självklart!
  • motvivation- Genom din Dedication och misslyckanden får du din motivation och kämpar allt du har
  • Glöm inte detta! Det hjälper jag lovar ; )

Jag saknar faktiskt dig gumman och jag längtar fullt ut til du kommer till Sverige då kan vi chilla hela dagarna hos dig men inte prata hur mycket du vill om läppen. Eller munda är redan slutdisskuterad ; )

ÄLSKAR DEEEJ MASSOR SABRINA GULRUKH KHAN






fredag 21 november 2008

RUBRIK

Jo middagen va ju skiiit GOOOOO', fast att den bara bestod av biff och sallad.. Tror nog att maten smakar som godast när man är som hungrigast. Hm, ni ska bara veta hur hungrig jag fortfarnde är och det roliga är att jag inte får äta ett endaste förrän imon bitti.. ska verkligen ställa klockan på 9 hahaha = D

Om en halv timme ska jag träffa min 19åriga kompis, och amal som nyligen fyllde 19.. Två efterbliva kompisar då hihi.. Vi ska till Atom och kolla Zai uppträda, någon battle på gång är det. Ska bli kul. Vet ej rikigt vad som händer fter det, men vi hittar sääkert på något kul.
CATCH YOU LATER ALLIGATOR !


Måste tagga iväg nu så att jag inet missar min buss och så.. PUSSPUSS





väntar ivrigt till kllockan slår fem.

torsdag 20 november 2008

choose fruits and vegetable over unhealty fatty food


Mammie's b-day blev jättebra. Stackarn hon trodde vi hade glömt bort hennes födelsedag.. jag märkte det.. för hon ringde mig och Joanie hela dagen igår och sa massa onödiga saker i luren för att hon ville att vi skulle säga grattis åtminstone.. men icke gjorde vi det = )

Vi kom hem runt halv åtta från stan´.. vi hade typ kollat runt hrla stan så hittade vi en jättefin klänning till henne, parfym, blombukett och ett paket med spa- behandling och värsta goda tårtan. STRAWBEERY cake. Mamma vart jääääteglad och överraskad när vi bara strömmade in sådär i köpet med massa presenter och en blombukett = ) Lyckat blev det och kul att se mammie glad.


Jag har andra nyheter. idag börjar min diet. dt kom ganska plötsligt va? För mig också. Men det är ju Joanie som har tvingat i mig det här.. fast det är lika bra jag ha ju velat gå ner i vikt ett tag nu. Så det är la lika bra átt jag tar tag i det nu.

Jag och Joanie har börjat. Jag kan fasiken inte bryta den för att vi har lovat att den som bryter är skyldig den ena 500 kr. och jag har fasiken inte råd att gå i minus med så mycket pengar just nu haha. Jag missade min frukost som vart svart kaffe med en sockerbit så jag får helt enkelt vänta på min lunch som betsår av sallad med olja och citron. Mumsigt va? tror nog ska hålla på såhär i en månad... det ska jag nog klara av när jag tänker på pengarna. Vi planera på att börja simma också. 2 gånger i veckan. Det gillar jag.


En sak till : ) jag fiixade min remiss igår... Så jag kan redan böeja gå till akupunkturen nu på tisdag.. sedan kan jag berätta för att hur det känns. OM det gör ont eller inte.. jag menar det ser ju ganska läskigt ut med alla dessa nålar stickandes på kroppen c( ;



GOODBYE.. nice talkin' to you !

onsdag 19 november 2008

magnificent *


"determination, dedication, motivation"

Three words that says it all.


Don't you ever underestimate these words. They may look undersized, but the full meaning of these magnificent words are certainly significance.


Now let it spin around your head ,





Grattis Mammie (L)


GRATTIS MAMMIE - DU ÄR BÄST (L)



Idag har jag tid på vårdcentralen.. ska verkligen snacka till mig en remiss till akupunktiren. Jag känner att jag inte vill ta tabletter.. jag gillar inte sånt egentligen. Inte ens vanliga Ipren och nu går jag på smärtstillande liksom. Nope I refuse to. Därför måste ajg få det fixat idag ; )

Hur som helst efter jag vart hos doktorn ska jag träffa Joanie. Vi ska köpa hem tårta till Mamma som faktiskt fyller år ida. Jordgubsstårta ska det absolut bli. = ) Sedan måste vi hitta en fin present till henne.. Det får bli något coolt eller mysigt i år. Kankse något Spa eller något liknande. Hon ska iaf få unna sig, because i simply love and adore my precious Mama.
Önskar henna allt gått och att inget går mot henne, så mycket hon har kämpat och fått gå igenom. Säger bara beauty . black. strong WOMAN. Once again, I adore her!


LATER måste tagga iväg nu. CIAO




tisdag 18 november 2008

#####



Min kära syster och JAG (L)



Vaknade för en stund sen och jag upptäckte att Mommo inte va hemma.. trodde han va ledig idag.. men nej nej.. Så ensam sitter jag nu här med Lala. Supersöt hund är hon :)
Jag som inet förtjust i hundar annars, men Lala är faktiskt väldigt lugn och söt hund en.
Tänkte göra ordning något gott att äta men orkar faktiskt inte gå igenom frysen och kylen.. Men jag slänger väl ihop något lätt och mumsigt... Pasta kankse?!

Är hemma hos mig nu i Lövgärdet.. behövde komma hem för att fylla på lite papper och ringa en massa samtal. Alltid lika skönt att komma hem... tänkte storstäda lite här hemma för att göra Mamma lite glad innan hon kommer hem från jobbet : ) För Joanie är ju så jäkla lat.. ni sk aju bara se hennes rum... Det är som om Patrick bodde därinne. Åh med tanke på Patrick. Så är han fri nu den 25 november : D HURRRRRAY HURRRAY HURRRAAAAY!!!!

Ska inte göra så mycket idag annars än att bara slappa.. åå snart fyller min Lilla Elmac0 19 ÅR
Mmm, längtar efter Zibas mat... Yummie yummie är det.


LATER ska städa nu.



söndag 16 november 2008

Akupunktur




AKUPUNKTUR! Där har vi det. Varför har jag aldrig haft den tanken att testa på det innan?
Jag och min chef på jobbet satt och pratade om min migrän eftrsom att han verkligen märkte på mig att jag jobbade segt igår.. ni skulle sett mina ögon. De vart ju RÖDSPRÄNGDA! han tipsade mig om att testa Akupunktur. De har funkat för de flesta... Så det finns en möjlighet att min migrän försvinner helt och hållet. Let's hope! = )

Så imorgon bitti ska jag betsälla en tid hos vårdcentralen och begära remiss så att de kan skicka mig till någon som kna utföra det här exprimentet på mig. Wish me luck!

Pussar ska dra till Shell nu för att köpa gott n tthen run home 2 my baby... oh jaa.. måset tagga ner några kilon oxåå.. FEM TUNGA KILON PRATAR VI OM..


  • LATER

Our father who art in heaven .




Idag är det Söndag. Jag brukade alltid vara i kyrkan på söndagar. Men om jag ska vara ärlig så har jag inte hunnit..och jag vet att det låter jätte fel men jag vaknar alltid klockan5-6 på söndagar eftersom att Jag jobbar natt på lördagar, är hemma vid sex, sju någon gång och somnar inte typ förrän åtta om inte nio. Senast jag var i kyrkan vart för en månad sen och det kändes så bra. Guds hus, där känner man sig så hemma och välkommen eftersoma att alla i församlingen är där för samma budskap. För att kontakta Gud.
Nej, nu ärdet på tiden att jag tar tag i det. Jag får helt enkelt ha orken att stiga upp ur min säng. Det räcker inte att jag ber varje dag för att vara "bra" kristen. Det är mycket som måste göras för att ses som en rättfärdig
Kristen.
Som min min kära vännina Izzy bruka säga, man vet aldrig när tiden är inne och en dag kankse alla åker upp utan dig, du stannar kvar. Det där skrämmer mig.
Kom ihåg när jag va liten, då gick jag till kyrkan varje Söndag. Så svårt ska det väl inte vara?
Jag får ju ångest nu. Det blir Smyrnakyrkan näsat Söndag. That is a promise.



But still, let us pray;

Our Father, who art in heaven
hallowed be thy Name,
thy kingdom come,
thy will be done,
on earth as it is in heaven.
Give us this day our daily bread
And forgive us our trespasses,
as we forgive those
who trespass against us.
And lead us not into temptation,
but deliver us from evil.
For thine is the kingdom,
and the power, and the glory,
for ever and ever.
Amen.

Amal Juman Yussuf


GRATTIS AMAL 19 ÅR

Hoppas att du får en underbar dag sunshine. Hoppas att du lever hundra år till för att det förtjänar du.

ÖNSKAR DIG ENDAST LYCKA OCH KÄRLEK


16th NOVEMBER





lördag 15 november 2008

Det var tider det (L)

Får absolut inte glömma balen. Denna dag är oförglömlig!

Döllah & Vöökkööh

Pose Vicki, POSE

Hej Vicki!


För att Zho, Jag och Amal har tagit studenten.. fyfasiken vad vi var bra!


Irenne och jag- ÖVERLYCKLIGA


Shit va glada och nervösa vi alla vart. Student 2008



DET VAR BANNIMEJ TIDER DET!

Isn't she wonderful (L)





I love you Mom! Loving you is like food to my soul.



fredag 14 november 2008

Om jag själv fick välja.




OLD SCHO O O O O L




Alltså om jag själv fick välja under vilken tid jag fick leva i den här åldern. Skulle jag lätt välja! The OLD SCHOOL. That's the shit to smoke, i'm tellin ya. Get high on Old School.

Asså ta mig tillbaka... Låt mig uppleva den musiken, den dansen, den stilen, den frisyren, den typiska old school Gatan. DEN ATTITYDEN!!!!
Man skulle ju haft en as cool pojkvän med as coola kläder, han skulle säkert stå på alla gator och hörn för att dansa och rappa. I love that.

Tro mig jag hade lätt gått runt och burit på en sådan Bandspelare. Shit det va ju den tiden man köpe band istället för CD och man var så freakin' försiktig att "plasttråden" i själva bandet inte skulle förstöras. ooooooh.. take me there.



I KNOW YOU DIG IT!

Stockholm- audition

Detta va inte i Sthlm utan Mallorca.Ville bara lägga in denna bild för jag saknar värmen hihi c( ;




En timmes sömn va inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag vaknade av att min mobil ringde. det Var Tress. Ja hon påminde mig om att ansöka till Göteborgs Högskola idag. Vilket jag hade tänkt göra efter att jag skrivit klart detta blogginlägget.


Jag tänkte berätta om hur dagen igår blev till.

Det vad tänkt att jag skulle vakna 05, men lilla Tress väckte mig 04 så jag kund inte somna om igen. förstod ej varför trots att jag va otroligt trött hade bara sovit i 2 timmar. satt uppe och läste in mina maus hela naten. Allt skulle ju sitta PERFEKT! Aja jag tänkte nu när hon ändå har väckt mig så kan jag väl passa på att läsa in Tre systar av författaren Anton Tjechov. När klockan slog fem hoppade jag in i duschen och läste in text 13 framför spegeln ett anatl gånger. En liten del av texten lydde såhär:


"Hur kan du förneka det. Du gjorde det med mig. Här. Du gjorde det. Du erkände att du älskar makten. Ditt bemyndigande. Att avika. Att hitta på. Att överskrida. Att överskrida de normer som är etablerade för oss. Att du tycker att det är charmigt att ifrågasätta den. Men du borde verkligen ifrågasätta den. Du kan välja att göra sånt som äör bra för din karriär: Du ger ut en bok, du får en fast tjänst. Du kallar dina mått och steg för att nå dit för oskyldiga ritualer. Och du vidtar dina mått och steg fast du tycker tat det är hyckleri".


Efter att jag dushat klart gav jag Mo en adjöpuss på munnen och så sprang jag till vagnen.. Å jag träffade på mamma på vagnen så hann och önska mig lycka till ännu en gång.

Träffade Tress på centralen vi hämtade ut våra biljetter så snabbt osm möjligt.. vi Satte oss på tåget som gick igång 06:00. På tåget satt vi och övade in våra texter. Inte kunde vi sitta ner och öva vi gick runt lite i tåget och viskade lite högt för oss själva. Det såg lite roligt ut. Efter en tre timmars lång resa gick vi direkt till ett apotek och köpte ut lite tabletter till mig för attd e hade tagit lut hemma. Sedan satte vi oss på ett Café i Stockholms Galleria där vi beställde ngt varmt att dricka. En Chai-latté till mig. Mmm! Elmaco tack för att du lärde mig denna dryck. Så gott och mysigt det smakar c( ;
Vi tänkte att vi skulle ställa oss på plattan och showa för att peppa upp varndra riktigt och för att det behövdes men det blev aldrig av. Tiden gick så fort vi hann ej så vi var tvugna att ta röda linjen mot Ropsten och Sedan hoppa av på Karlaplan där teaterhögskolan låg.
tress som har slutat röka va själv stressad och nervös och va tvungen att skaffa sig något bloss på något sätt igår iaf. Utanför skolan igår skrek vi så mycketvi kunde och spelade ut så mycket vi bara kunde. SHIT va skönt dte var att skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika!!! =0
jag va ju så jäkla nervös igår så att det ine var sant. Inte visste jag att man kunde bli så nervös. Jag ville inte ens käka mat. Oc ni som känner mig riktigt bra vet att jag aldrig är nervös för att hålla tal eller så. Men igår .. ni skulle bara sett mig = / Runt 13.00 vart det samling och vi fick reda på hur allt skulle gå till och vi fick träffa alla fem jurymedlemmarna. De va ju as snälla och trevliga. Jag kna säga det värmde verkligen och jag blev lugnare när vi fick se dem.
Lana och Linn som skulle ta hand om alla sökande hade lagt upp listan på vilka som skulle gå in först jag och Forstesa hamnade ganska långt nere. Det va tur som vi hann öva lite till. Efter 1,5h så va det nästan vår tur. Vi ficm gå in i övningrummen som låg näst intill varndra. Jag kunde höra Tress öva in sina texter och hon mig också. Jag som skrek som en kossa därinne. 5min senare hör jag att det blir tyst. Tress har fått gå in för att framföra sina scener. OMG tänkte jag, det är min tur snart = /
Victoria. 803. Det va mitt provnummer. det är din tur nu... AK AK AK AK AK!!! Jag är skit nervös sa jag till henne.. Jag vet. jag har själv vart med om detta sade hon.. Hon va själv skådespelare. Hon gav mig en klapp på ryggen och sa ta en djupt andetag och lycka till.
jag öpnnade dörren.
heeej Victoria välkommen sa alla i juryn! hej sa jag. är du nervös? Jag bara: Ser man inte det och log? De bara jo lite det är ingen fara, alla har vart nervösa. Du har alltid i världen. ta ett djupt andetag. Jag sade att jag hade valt att börja med text 13.
Jag gick runt litei rummet och försökte lugna ner mig och sade till mig själv. Shit Vicki. va där det med dig? Det enda man hörde i rummet var mina klack från mina stövlar. sedan vände jag mig om och körde till... "Hur faaan kan du förneka det? du gjorde det med mig. Här. Du gjorde det. Du erkände att du älskar makten. Ditt Be Be be bemind... Ditt.. ( Tyst)
En i juryn läser av min text och säger: Ditt bemyndingade. DUH självklart kan jag säga det ordet men det ville inte bara komma ut för att jag och Tress hade skämtat om det ordet tidigare samma dag...
Sedan säger mågon i Juryn. Du behöver nog inte stressa så mycket flr du kan väl texten i ditt hjärta. Jag bara . Ja självklart. Han säger bra. ta ett djupt andetag igen och kör din grej. Ett sista andetag ochj ag va igång... Då gick det ju jättebra utan att jag stannade till eller något : )
Juryn tackade och bad mig gå ut och vänta ett tag. efter ett tag kom en i juryn sa. tack Victoria vi är jätte nöjda det blir bra så. Njaaa, så det gick ju nästan galant om jag inte hade hakat uåå mig där i början och jag är faktiskt lite stolt över mig själv som gick in där och gjorde det. =)
Ja s¨å jag och Tress gick nöjda därifrån så gled vi in till stan igen för att käka massa god mat på Kungshalen. Vårt tåg skulle gå 20:00 så vi hade fyra timmar på oss. Stan är ju så himla stor i Stockholm så vi gick runt ett tag och kollade på en modevisning som höll rum på gallerian. Inte så fräscht. eller det va faktiskt inte min stil på kläder. det var för mycket helt enkelt. HAHA jag och tress stod och skreeeek så högt vi kunde på centralen det av ju hur skönt osm helst HAHAHA. vi tänkte vi gör det.. ingen kommer ändå inte känna igen oss... Men Nej juste. kom vi på sen. Tress är ju känd för Roxanna så folk tittade ju på oss såklart iaf. MEN MEN screewscreew.. vi hade iaf as ball = )
Efter det så träffade vi på Victor. Tress kompis. As snäll snubbe att glida med. Han vart verkligen en bussy man.. Han är modell, skådespelare och gör egan filmer. Han hade redan gått på sex castings denhär veckan. Vi vart på en av dem igåår och kollade. Då han skulle vara klädmodell. Häftig kille då asså. Jag blev verkligen intresserad om allt han hade på gång så himla mycket. Vi hade lite gemensamt. Han vart halv Ugandian och hette Victor och vi båda gillar film höhö...
Iaf nu är det bara att vänta på svar, det får vi om några veckor... Jag har inte alls för höga förhoppningar eftersom att de vart så himla många sökande och alla var skiiiiiit grymma. man såg ju dem öva då och då...
Ska dra till Mammsen nu pussåpuss (L)

skönt .

Hej idag är jag lite trött när jag tagit en massa tabletter, men för övrigt mår jag bra.
Lite senare ska jag berätta om gårdagen. Min AUDITION... Det gick faktiskt väldigt bra trots att jag hakde upp mig lite i början.. : )

Men just nu måste jag vila mig en stund och sen dra till Mammsen(L)

LATER *

tisdag 11 november 2008

Hoppas jag blir frisk imon.







Hmm.. jag är så trött på att ha migrän.. varför just jag? Vad har jag gjort för att förtjäna denna smärta i flera dagar i rad ??!! Jag hoppas bara att jag blir bättre till imorgon. Då ska ju supersöta Dolly Firas. GRATTIS snygging, det är faktiskt den 12 november nu. Och jag vill absolut inte missa hennes tårta imon.. det finns alltid goda bakelser hemma hos den där creolen när något ska firas. Dessutom är det viktigt att jag blir frisk imorgon jag måste läsa in extra mycke på manuset imorgon. Jag åker ju på torsdag. Allt måset sitta perfekt. Det ska bli sååååå kul, men samtidigt är jag jätte nervös... Men det blir kul när jag ändå har Fortesa med mig = )

Jag är så sjukt irriterad på vädret som vi har här nu. Väldigt slaskigt och jag mår rent ut sagt jäkligt dåligt at det för att jag blir deppig... Vädret är dels en orsak till varför jag har migrän. Då stannar jag bara hemma och får ingen frisk luft och mitt huvud skakar och utsätts för stress.
Bara för det saknar jag Mallorca, det va skiiiiiiiiiit varmt där .. i love it!


Helt seriöst,at this moment, my head is about to explode... Snälla be för mig att jag mår bra på torsdag morgon iaf. = (
Måste vila nu för jag blir så nere av tabletterna. de är ju som droger. PUSSPUSS





= /




MIGRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN = (
jaag dööör...måste slänga i mig massor av tabletter nu.



söndag 9 november 2008

A new earth






" A NEW EARTH "

Awakening to Your Life's Purpose.





Den här boken måste jag läsa ut. Den ska ta mig långt i livet, ge mig ett annorlunda tänkande för att inse meningen med livet, vidga mina vyer helt enkelt, samt fylla mig med kärlek, hopp och tro. Which I truly think every individual needs. Detta blir som en hjälp på traven.
I- HAVE - HOPE !
Standing obvation för Eckhart Tolle som är författare till denna fantastiska bok!
Jag har lovat min pappa att han ska få den här boken av mig i present.
Jag ska köpa den så fort den kommer ut i bokbutikerna igen. Den är jämt slutsåld, efterfrågan är hög. Snacka om bra bok alltså! A new earth har diskuterast väldigt mycket på Oprah, då man fått se människor som pratat om boken, hur boken har förändrat deras liv, och jag blev som fängslad när jag fick höra deras historier.
Den verkar absolut vara jättebra. Jag tror jag behöver läsa en sådan bok som ger ut goda råd och skänker så otroligt fina budskap. Jag tror man blir till en bättre individ om man fördjupar sig i sådant här.
Dessuom vill jag faktiskt börja läsa mycket för det är bra för människan tycker jag. Då tänker man på mycket annat än bara det gamla vanliga liksom.

Jag tror jag måste köpa den till någon annan också som behöver den. Detta är en fin present från mig som får den. Jag måste köpa den nu nu nu.. vill läsa den nu nu nu.....




God bless (L)





Hur såg jag ut egentligen?




Hm.. sjukt jag har endast sovit fem timmar men ändå är jag laddad, vet ej varför???!
Kankse för att det inte gick att sova när det regande mot mitt fönster.

I mitt förra blogginlägg skrev jag "Förresten undra hur jag såg ut idag".
Hm. Jag undrar verjligen det... Jag tror aldrig jag har fått så himla mycket blickar på mig som jag fick igår. De var inte direkt några trevliga utan snarare något mer likt snuskiga eller chockade = /
Så fort jag gick in i tunnelbanan i hammarkullen kom det fram tre sliskiga arabgubbar.
Drygt 30 basst. En av dem bara "Oh my God" och ni skulle bara höra tonen?! Som om han precis fick en utlösning och vad gör lilla jag?! En vift i ansiktet på honom och uttryckte såklart självaste "AHHHH" som typ har blivit en vanlig fras för mig, och så åkte jag ner för rulltrappan. Tro ni de lägger av? Nej de ska också mot stan och väntar vid hållplatsen och de kan inte låta bli ställa onödiga frågor som "Vad du heter" - IN MED HEADSETET I ÖRONEN och jag njuter av tro det eller ej faktiskt Wings of forgiveness av India Arie i mina öron och snuskskapet lämnar.

Asså det kommer mera... sjukt så mycket det hände igår. Jag går av på brunskparken och funderar på att gå till valand för att jag ca 20min tidig. Direkt, det kommer andra kurdaraber... Fatta inte varför de putade med läpparna. Typ, Hallå, kan du sluta? = / Stick härifrån med din fula skinjacka som betår av typ päls/ull kring halsen. Säger bara typiskt deras stil, och så ska det alltid släpa deras utvida btxor i regnet. HM!

Jag är på kungsport en SVENSK man i 40års åldern kollar in mig. HELT chockad, vi korsar varandra och vi båda vänder oss om samtidigt och kollar varndra i ögonen... HAHA fan trodde han? Love at first sight eller?
Men nu börjar jag verkligen undra vad fasiken är det med mig.. spegel spegel spegel, måste hitta spegel och kolla om jag har något på ansiktet. Hittar ingen känner efter. Nej! Mitt ansikte är helt tort det är inget fel. jo, det enda som var felet att jag var as ful just då.. jag hade typ vaknat precis men ändå höll de på äcka sig....
Du, jag vill inte ens snacka om hur det va på Valand. Det va ju nästan som om jag vore en Celeb.

Jag sms:a min baby.. jag ba hallå ser jag ut som en apa elr ngt idag? Han ba va? Nej du är en söt apa, jättesöt. Vfr? Alla kollar på mig idag... Han ba: SPRING till jobbet. skynda! HAHA = D

Hur som helst är på jobbet... Det kommer fram i luckan, är lite smått trevlig och frågar mig vem bjuder dig på middag på en lördag kväll? Jag ba va? Han är svensk 45år gammal... jag är seriös säger han. Jag bara jag med. Min pojkvän bjuder mig VARJE DAG på middag... Sorry, Nästa!
Denna va bästa. Tre små snobbtjejer kommer fram och beställer 3 pommesbrickor. d viskar lite i öronen på varandra, och så småningom säger en utav flickorna kom jag ska viska en sak till dej? Jag tänkte öh du, klockan är typ 03 på natten trorru jag har tid för Visak-leken eller? Men jaja tänkte jag för lite intresserad blev jag. Hin viska: Är det sexuella trakaserier om jag säger att du har snygg röv? HAHA som jag garva.. SHIT jag är size 38 i byxor och jag hade på mig 42sz. det va baggy.. hur stor booty har jag egentligen. HAHAH =D Im too bootylicious i guess?

Det va flört flört flört och snusk hela dagen igår ju... Fortfande undrar jag hur fan åg jag ut egentligen... vad såg alla dessa människor i mig... jag hatar att männirkor håller på när jag länner mig som FULAST... Jag va fan dry fish to the fullest.. UGLY VICKI!

Idag ska jag iallafaal inte glra så mycket. Jag ska träffa Fortessa. Vi åker till Stockholm nästa vecka!

LATER ( " ,)

lördag 8 november 2008

06:04



Tja! Kom precis hem från jobbet oc klockan är exakt nu 06:04.
Jag säger bara, jag diggar Joe. han hämtade mig idag med.. Ett SMS och han va på plats. snäll han är han bjöd på åkturen idag ; )

Min Baby är den sötaste han väntade på mig idag till jag skulle komma hem från jobbet.. Orka vara saknad c( ;
Saknar alltid bebizen på jobbet... HAHA så som jag brukla smygringa elller SMS:a honom på toaletten under arbetstid. = D
Stackarn trodde jag hade tagit med mat. Men icke sa vicke! Allt blev slutsålt!
Bra jobbade jag & Carlo idag. Ska värma upp lite kalops från Gårdagen sedan är det läggdags för oss... ZZZZzZZZZ ... ( " ,)


Jag undrar verkligen hur jag såg ut idag?! = /

PUSSPUSS & Go' natt från mig och Mommo : )

Redan Lördag.


ARRRRGGHH det är redan Lördag!!! Ska jobba idag och har verkligen ingen lust. Fiifaaaaan!
Idag ska jag allt få stå ut med de dära jäklaran som kommer fulla och begär att man gör ordning en 150-200g Göteborgare (Hamburgare) eller en Halv special (korv med mos). DUH orka göra ordning kebabbricka med Pommes den tar så lång tid att göra, man blir typ stressad även om det är as att gör i ordning. = / Men bäst älskar jag mest när någon vill ha mosbricka. den går snabbt och enkelt.. Bara 3 klickar mos *klickklickklick*, Smaklig måltid och Hejdå!

HAHA nu känns det skönt at man hittat sin personliga svart-taxi. Joe kallar han sig. Jaja visst att du "heter" så. Men han körde mig hem förra lördagen och sa att han alltid kunde göra det. Jag tror att dte blir bra att han kör mig hem idag med igen, hoppas jag httar honom bara. Förra veckan stod han näst intill Burger King och leta kunder. Jag tror nog inte att han är så farlig, för att pratade väldigt mycket om Gud, which I loved : ) och att han tror att han känner min pappa.
Ska fråga Pappa nu om han känner någon JOE, annars åker jag inte med honom mera c( ;

Just nu ska jag bara göra ordning en rejäl måltid och gå sova i sex timmar sedan vid 22:00 måste jag faktiskt röra mig till jobbet... Får inet komma sent idag. Palla att Carlo drar av en timmas lön vilket är typ 150kr = O

PUSSPUSS hörs senare !

fredag 7 november 2008

india arie


"India Arie"

"I have found that the art of SIMPLICITY simply means making peace with your complexity"

Jag älskar verkligen hennes texter eftersom att de har så mycket att säga.
I mean how marvellous isn't the message?! "Wings of forgiveness" är verkligen en bra låt som hon framfört tycker jag.
Jag kan lysssna på den förevigt utan att tröttna på den.Verkligen jätte bra, a song I reply every third minute! Fråga Sabrina själv. c( ;

Och hon är ju så himla VACKER UTAN SPACKEL !!!!!


LATER *



torsdag 6 november 2008

Vad veckan har gått snabbt, det är redan torsdag och om två dagar är snart tillbka på jobbet igen. BOOOOOOOORING! Men vad ska man göra? That's life! Man jag tror nog jag har börjat vänja mig med Gatuköket, men jag hoppas verkligen jag får jobb på Ica eller Willys. man tjänar ju så bra där. Just vid den här åldern som jag är i nu, känner jag bara att jag verkligen är i behov av massa pengar. Det finns så mycket jag vill göra nu. Resa, shoppa och bara leva typ, men samtidigt spara en massa pengar för det är jag faktiskt bra på = )

Idag va jag med min kära mamma, vi hade tvättid idag. Stackarn hon är så deprimerad nu när tvättmaskinen hemma har dött... Ska köpa en till henne i julklapp = )
Iaf det av så roligt idag... Mamma sprang runt till alla i stugan och bara hej kan jag låna en tvättid från dig för vi hade så mycket tvätt.. HAHA Och det slutade med att hon hade bokat hela tvättstugan, ALLA rum från 19-22:00 . Hon ba, "SÅ! Nu, det är bara min tvättstuga"... Lovar, min mamma är en riktig KVINNLIG KUNG *

Nu är jag hos Mommo, vi ska kolla film med en massa gott och blandat. Godis, Chpis&Dip och spriit... ska decka idag...! = D HAHA skoja bara Jag är ju den nykteristen.. Absolutley!

Imon ska jag träffa min kära Elmaco, får se vad dagen har att erbjuda oss då. ÄLSKAR DEJ (L)
BTW snackar med Amal nu på msn, ååh saknar henne har ej träffat henne sedan jag åkte till Mallorca... måste träffa henne snart min tvilling :D


GOODBYE MY LOVERS!

Barack Obama *


JUSTICE RINGS!

BARACK OBAMA RINGS!

Jag är så himla stolt, så himla glad så himla ÖVERLYCKLIG med andra ord att Barack Obama vann valet. It couldn't get more better than this. We need a this TRANSFORMITION. God Bless America (L)

Freedom rings!
*
Vaknade precis och jag är så himla laddad för att göra i ordning en supergod frukost till mig och Mommo... Det blir ingen foul idag, det måste vi köpa idag för det glömde vi igår under storhandlingen. Det får nog bli en härlig kycklingsallad med nybakde bröd, och så slänger man på en klick smör eller lite fårost. yummi c( ;

Sötnosen har ledighet idag, han ska gå sola med sin kompis för det behöver dem.. de är två bleka vitingar haha = D Ser ni.? det lönar sog att vara kolsvart, orka sätta sig i solen i flera timmar för att få lite färg. Jag mena orka, slösa pengar för att gå sola sig... It's better to be born black.. Like me and my brotha from a anotha motha Barack Obama = )
Jaja under tiden som Mommo är och solar så kan jag väl passa på att ligga i soffan och bara vila ut, kolla på Oprah och käka goda Kalas puffar (L)
Och jag är så stolt över min lilla baby som har insett ett och annat... Att det faktiskt går att göra andra saker du vet, yeah nahsayin?!... hihi nu vet ni inte vad jag snackar om för det är min och mommo lilla hemlis c( ;
PUSSPUSS vi ses inte på stan för jag ska chilla hemma idag .. JAG ÄLSKAR ELMO OCH BREEE mina löööööööökpaajer.. mumsiga de är (L) Big love- to the fullest !


LAAATEER!


onsdag 5 november 2008

FOUL (L)



Ååå vilken häärlig dag.. la la la laaa (8)



Det var inte igår, utan tre fyra dagar sedan. Har inte kunnat blogga de senaste dagarna nu när jag bott hos min älskling, men äntligen har vi skaffat internet. Då kan jag skriva lie oftare iaf.
Och detta gör jag för Elmaco och bree's skull, mina lökpajer (L)

Men jag har inte alls gjort så mycket än att bara hänga med älsklingen...
Vi var och storhandlade idag. hehe det kändes så himla kul.. vi båda bara, åh bebiz det här behöver vi hemma och det här, det där HAHA så mycket mat vi har hemma nu asså = ) tro mig skulle inte förvåna mig om vi inte hade någon mat nästa vecka. = )
Hur som helst, min baby är så glad jag är så glad.. Han har tagit bort sin rels.. och hans tänder är så himla fina : ) Men stackarn har ont i munnen, han har nämligen plastskydd i munnen.. Men han överlever...

Chattar med min älskade bree nu, saknar henne....

jaja ska faktiskt gå mysa med min älskling... FYYY vad kul det är att bo med honom vi lagar mat varje daag.. och jag är bäst på att göra FOUL en arabisk maträtt:P som är perfekt till frukost som kvällsmat :D .. Recpept kommer jag skriva upp senare :P öppna burken lägg i och klart :D TYP