fredag 31 oktober 2008

Inspirationskälla *





























































































































































Jag älskar verkligen den här stilen Olsentvillingarnabär på . Den inspirerar mig. To the fullest <3

Trevlig innekväll för mig ,

Idag är man ju hur trött som helst när man har migrän. Jag vägrar ta mina tabletter utan tänker vila ut istället.. orka bli beroende av smärstillande liksom?!

Hur som helst idag blir det mys hos Fortesa.. Eller mys? Hur mysigt blirdet när vi alla ska klä ut oss till äckliga monster? Det är Ju Halloween firande idag ju. Äh! Men kul ska det bli iaf.
Alla tjejor samlas runt åtta nio tiden hemma hos Fortesa. = ) Det kommer bli as skoj, då vi bl a kommer ta massa läskiga bilder käka smått och gott och sedan runt 12 drar alla ut och röjer på clubben. PARKLANE tror jag att dte blir. Tyvärr ska jag inte med ut. Ska nämligen jobba 12 timmar imon måste vara tillräckligt utvilad, dessutom så har jag ju min migrän då kan jag fasiken inte gå ut festa hela natten lång. + orka vara helt deppig på clubb, what's the point liksom?

Nu ska jag vila mig lite sedan rullar jag hem till Fortesa i Vasastan.. PUSSPUSS (L) ha så kul allihoppa!





onsdag 29 oktober 2008

En film man måste KÖPA!




The Notebook, asså min kärlek till den här filmen är ju obeskrivlig. jag menar så många gånger jag har sett den, så många gånger jag spelar tillbaka till när Allie säger "I have to go" och Noah lägger sin hand på sitt brustna hjärta. Eller när han säger " I wrote you 365 letters. I wrote you every day for a year. - It wasn't over. It still isn't over."
Asså herregud så många gånger jag grinat till den här filmen, och så mycket glädjetårar jag fått till denna film.. The notebook i mitt HJÄRTA! Det här är den bästa kärleks filmen som finns, ursäkta Bree men Titanic kan faktiskt inte mätas med den här otroligt underbara film. INGEN!
Och tack vare de fantastiska skådespelarna Rachel Mc Adams& Ryan Gosling så måste jag påpeka att de verkligen gör filmen. Deras sätt att leva sig in i den här kärleksfulla berättelsen gör filmen så himla trovärdig.

Jag tipsar alla som inte sett den här filmen att göra det nu! Elmira du kan börja ladda ner eller hyra den nu. Ladda ner eller hyra? Jag tror inte det?! Detta är en film som måste köpas kom jag på nu! Jag ska iallfall köpa den. För det är den värd!

Tjejer, ni kommer älska Noah Collhoun (L)





Bebizen och jag ,



Älskling för 3år sedan



Kom precis ut från duschen och sitter nu med sköna och mysiga mjukis och en lätt t-shirt.
Å vad jag älskar den här soft stilen, de här soft dagarna man bara kan slappa och må bra liksom.
Kan säga att träffen med Patrick igår, var kulig, trots att jag var jätte trött = /
ÄLSKAR DEJ
BRODERN min ses snart igen.

Idag har jag inte alls gjort något speciellt utan bara vart med min kära babyboy.
ÅÅÅ!! Att man kan älska och sakna någon så mycket efter tre år är helt underbart...
2008 har vart ett bra år för oss, probably the best.. But 2009 is gon' rock!
Mmm, längtar till vi reser igen, gon' be so much fun, och då ska det verkligen bli Thailand den här gången. Hade så himla kul och romatiskt i
Mallorca [ 30/9- 7/10 08-].
Jag glömmer aldrig Grande Ranch eller Alcudia Go Cart! HAHA shit va kul det var.
Och jag säger bara en sak WAIKIKI och de där sengaleserna som kallade Mo ' för White Cowboy=D Men, inte nog med det tack vare my beautylook så fick vi priserna billigare på marknaderna. Chiing chiing!!!
Alla dessa minnerna får mig att längta tillbaka ju *sucksuck* =(

hur som helst, så himla bra jag och min baby har det nu.. hehe inte tjaffsat på åratal käns det som. Väldigt förvånade eftersom att vi nu spenderar dagarna tillsammans
24/7 nu när han fått sin egena lägenhet.
Det är verkligen jätte roligt och spännade. Det blir alltid goda matlagningar, mysiga filmkvällar och långa nätter... Men det är bara början c( ;
Hihi lite kul att se
Mommo lite mer ansvarfull än vanligt. Ja, skriva på papper, betala räkningar och lite sådant buzzySTUFF.
Det ska bli as roligt att inreda lägeneheten, och jag ska få bestämma allt såklart! IKEA IKEA IKEA, here I come = )

Men nähää. Idag ska jag sova hemma hos mig i min sköna säng som har legat orörd och bäddad i två veckor nu. Skönt ändå :) Fast jag kommer sakna min
BATMAN för har vant mig att ha honom runtom mig den senaste tiden.
i'm out ska kolla lite film nu.. tror det blir
the notebook för en 100 gång typ...

LATER !

tisdag 28 oktober 2008

Patrick (L)




Idag kommer Patrick, min älskade storebror = )
SAAAAAAAAAKNT HONOM EN MASSOR.. <3

IT'S GON' BE SO MUCH FUN!




( , " ) wiihooow



* i'm out måste göra ordning mig och så nu PussaR






söndag 26 oktober 2008

Jag och bree på chatten,



Exakt nu sitter jag och VIDEOCAMAR med Bree, hur roligt som helst ju.. Hon e ju riktigt dum i huvudet som tror att hon en av Rihannas och Chris Crew för att hon "tattuerat" stjärnor på sina enormt långa hand. Hon påstar att det är äkta också, hon vet själv att honinte får för sina kära Mamma Nargis <3 ... Det är bläck som går bort i duschen hihi...
Inte nog med det hon tror verkligen att hon är så himla cool för att hon bor borta i Polen.
Vi tjötar om allt möjligt, gamla goda tider och hemilsar.. så himla oss va...
saknar faktiskt det väldigt mycket.. sena kvällar hemma hos bree, då hon ständigt tvingade mig prata om massa saker som jag inte ska nämna här. Lite för privat...

LOVE DEJ MY LITTLE PAHKI CURRYCURRY !

Once again Bre! victory, however long and hard the road may be









så kan det gå ,

Cassandra hon som verkligen gör min dagar. Jag kan vara hur DOWN som helst, men även med hennes söta leende eller sötafrågor eller kommentarer lyckas hon alltid få mig att må bra och bara glömma.... LOVE YOU MY baby princess!!! <3

Haha sötaste

  • Cassandra: (Helt allvarlig, från ingenstans) Du är inte samma brun som mamma.
  • Victoria: Va, vad menar du nu Cassandra?
  • Cassandra: Du är inte samma likadana mamma, du är svart bara. men inte min mamma. Nej, nej!


För övrigt sitter jag barahärra med Cassie och chillar lite smått sådära, hoppas på att hon ska somna snart så att jag får lite tid med mig själv. Jag är verkligen trött = /
Kom precis hem och jag är hur trött som helst efter att jobbat en otroligt lång natt på Hedens Gatukök. Resultatet dagen efter är alltid = halvdöd . Inatt var den nästan som värst.
Det värsat vart att jag verkligen trodde att jag var klar för natten, men nej min chef sa "nähe du, det är absolut ingen idé att du plockar undan klockan är 03:00 " Jag ba va? Orka skämta med mig mitt kl 03 på morgonen, du är inte ens rolig tänkte jag. Men inte skämtade han. DUH! Man skulle ju flytta tillbaka tiden en timme, vi är ju inne i den här höstperidonen eller vad nu kallar det, och jag skulle jobbba EN extra timme TRODDE jag! Det blev ju nästan två timmar eftersom att de dära hungriga aporna konstanst förlängde kön... asså shit liksom, och jag ville bara gråta och gråta ännu mera av all ilksa, trötthet och ryggsmärta som gått runt och buritpå i sju timmar. Klockan fem, då klockan yani är sex blir kön mindre och jag får äntligen stänga igen luckan för "STÄNGT!" Dags att jörja diska, plocka undan derssertena och fylla på drickor osv...
Klockan har redan hunnit bli halv sev något sånt, Vickis plikt är nu att gå ut och soppa upp skiten efter de där människorna. I DET VIDRIGA REGNET!
Lite innan sex fick jag äntligen gå hem. Påväg till valands hållplats. "Svart taxi", det enda jag hörde hela tiden. jag tänkte hell no att jag åker med de människorna orka bli våldtagen idag och jag vägrade ta en vit taxi då skulle jag slösa en tredjedel av min lön som jag precis fått för 5 minuter sen. Jag tänkte, tar vagnen istället. Exakt 43 minuter kvar till vagn 4:a kommer. Kankse hinner jag med 9:an, så i det plaskiga vädret går jag från valand till brunsparken för att hoppas hinna med vagnen där. Men icke sa nicke...Missade 9:an för tio minuter sen.
This really isn't my day! Och sliskigaste sällskapet hade man under otroligt långa väntetiden. ORKA! Men jag körde bara kaxiga miner i en kaxig stil och de hade ingen lust att prata med mig något mer. Åh såSkönt!
Efter den långa väntan kom vagn 4.

Underbart att man hade sin Baby att bo hos inatt, hade faktiskt inte pallat vänta i angered på buss 75, så jag hoppa av på kullen.
Äntligen vart man hemma, tog mig en snabb dusch eftersom att mitt hår stank äcklig fritös, orka drömma om Pommes med västkustsallad på pga av den unkna lukten.
Mmm! Efter en varm dusch värmade jag upp mat som jag tagit med från jobbet. En musmsig mosbricka som även bestod av räksallad och en massa fräsch sallad brevid. Och självklart en PUCKO eller Stockholmare som man numera kallar det. Och tro mig endast denna goda meal gjorde mig så himla glad och avslappnad igen. Det är nog därför jag ändå älskar Hedens Gatukök.
Klockan var nu halv åtta på morgonen dags för mig och att äntligen få min sömn. God natt, eller snararre God morgon!


...... 4 timmar senare. Får jag höra min älskling tjöta.. "Bebiz, laga foul (arabisk maträtt)" . BITCH HELL NO GIVE ME A BREAK!!!!




lördag 25 oktober 2008

Vadå, jag vill gifta mig med min kusin?!











fyyy fy fyy fyyy, Fyfaaaan vad äckligt!


Pardon, moi expression! Men det är ju fan inte mänskligt...
Nu efter att jag fick läsa Bree's blogg och kickade lite i hennes kommentarer där elmaco hade skrivit några rader om att hennes kompis "VILL" gifta sig med sin kusin =/ Ek, där slog det mig verkligen. Jo, jag började tänka.... Ussscch så äcklar det mig verkligen hur de här människorna låter sina döttrar gifta sig med sina kusiner eller farbröder.

Vadå, hej jag heter Victoria och jag har barn med min pappas bror som är 49 år gammal? Eller denna... Nej, min farbror är min man numera = /

Äh, jag tycker bara synd för de här flickorna som blir tvingade att gifta sig med sitt kött&blod och sedan spelar för alla sina andra vänner. "Nej, men jag älskar honom verkligen. Jag har känt honom sedan jag var liten" ÖÖH, VADÅ TVÄR SKUMT OCH SNUSKIGT??! Men samtisigt, vad ska de säga, jag vet ej hur det är, jag vet inte hur det känns att vara i deras situation???
Så snälla Gud hjälp de här små oskyldiga och olyckligt kära flickorna från den här skamma ... Hm vet inte ens vad jag ska kalla det?!
Inte nog med det. Så finns det såkallat heders mord också.
Vanligast är uppfattningen att hedersmord består i att fäder eller andra manliga släktingar dödar kvinnliga släktingar för att dessa har haft en relation med en man familjen inte godkänt, eller för att de inte vill följa familjens religion och tradion. Riktigt sjukt = /
Vi har ju två väldigt kända heders mord här i Sverige, Fadimemordet och mordet på Abbas Rezai. R.I.P (F)

Men hallå! How sick isn't that? Vi lever under 2000-talet är det inte dags att bara släppa det nu eller, låt människor själva få bli förälskade i vilka de vill.. Jag mena orka tvinga sig själv att älska sin kusin eller farbror...

Nu kom jag även tänka på när jag och mina vänner satt och chillade i lägenhet i Bergsjön, då en liten 14 åring flicka blivit nerputtad av typ hennes farbröder från andra våningen... Stackarn, i ögonen på henne kunde jag se henne rädsla. Hon ramlade inte ner av misstag som männen talade om till polisen. Skit hemskt!
men bara Gud vet vad hon hade gjort som hennes familj inte "godkänt". Sjukt att man kan gå så långt, jag menar även när det kommer till sitt egna kött&blod..bara "whoops" ner med dig!!! = /


Asså vi ska inte ens gå in på könsstympning, typ det hemskaste av allt. Vadå vi syr igen kvinnans blygdläppar så får mannen tränga igenom när han tar hennes oskuld. Man ska ju bara veta vilka processer kvinnan får igenom. RIKTIG SMÄRTA!
Först att man syr ihop blygdläpparna, sedan att hon bli lämnad ensam i en grotta för att läkas om hon inte hinner dö av stympningen. Man kan ju få infektioner och de svider som fasiken när man ska pissa och sedan att finns det chans att hungriga hyenor kan komma förbi.
Men det värsta är la ändå när mannen ska tränga sig igenom som sagt.. AJAJ!
  • Den person som uppfann den här idén måste fasiken själv få uppleva att bli könsstympad, förhoppningsvis kanske den drar tillbaka idén efter all smärta.

DUU bree! prata med din kompis! HMMMMMMMMM!! = 0

i'm out* / victory

fredag 24 oktober 2008

Three its a magic number #






- JOANIE - VICTORIA - IZZY -
- Just the three of us -



Jag kan inte förklara min kärlek till de här två flickorna. Jonaie and izzy always on my mind.
Obeskrivligt mycket älskar jag er, alltid har ni stått där för mig, alltid har ni backat upp mig, alltid har ni sagt till mig vad som är rätt och fel i mina beslut.
Så hima många minnen jag har mer, åh jag önskar ibland att man kunde gå tillbaka till då man va mindre. Tiden har verkligen förändrats och vi har inte lika mycket tid för varandra men jag vet vart jag har er mina änglar.

Ni vet, det där uttrycket. "Vänner kommer och går". Det tror jag djupt på, men ni har alltid bestått. Bara tänker på hur många falska vänner man egentligen har, ni är de enda jag kan lita fullt ut på. Jag är bara tacksam på att ni alltid finns där för mig.. NI glädjer mig och jag uppskattar allt ni gör och gjort för mig.

ÄLSKAR ER OCH NI LIGGER MIG LÄNGST IN I HJÄRTROTEN <3>











Bree (L) - jag kan la börja blogga då


Hej!

Jag kan la börja blogga då...!

Ja, det vart min käraste pakistanie vän Sabrina som så gärna ville att jag skulle börja. Efter all tjöt, there you go!
Det är alltid så med bloggar, det är alltid någon som ber en att börja blogga.

Men jag måste verkligen fästa uppmärksamheten på att hon är så himla saknad... Du är i Polen nu och pluggar asset av dej... Men det är värt det, för efter de fem långa åren är du fainmej en skit grym tandläkare som ska fixa mina tänder.
Håll ut Bree! Jag och Elmaco kommer snart och hälsar på dej.

Så kärleksfull jag är. Jag mena, jag lovade mig själv att aldrig återvända till något utav de där länderna..Varken Balkan eller Baltiska länderna efter att jag vart på båtkrssning i Riga.
Seriöst, det verkade ju som att människorna där aldrig hade sett mörkhyad människor innan. Så mycket de bara stod och glodde och pekade på mig och mian negerflickor.
Med andra ord de stod och förnedra vår SVARTA, VACKRA& UNBREAKABLE hudfärd. BUT STILL I'M BLACK AND TRUST ME I'M LOVIN' IT!!!!! so screw them...

Mm, mumsig årstid på gång, men det är alldeles för mycket regn.. Vill ha den där typiska höstdagen. Då det blåser lite lätt och löven bara liksom trillrar ner för träden, och man bär på sin långa mysiga halsduk som matchar till den söta mössan.

Hur som helst har inte alls gjort så mycket den här veckan, bara slappat och umgåtts.
Haha jag och izzy va statister på Andra Avenyn och inte visste vi att vi skulle spela in med vår käraste Fortesa "Roxanna" så jäkla skoj haha... Så mycket vi bara skämatde och shejkade loss under spelningen asså HAHA...Jo det va väldigt roligt. = )
Och jag ska få träffa min lilla Cassandra den här veckan, gon' be so much fun YEAH!

Nå vad mer ska man skriva ner i sin blogg? Finns inte så mycket att tjöta om när man lever i en sådan tråkig stad. Götet har blivit en helt annan femma, inte alls lika intressant längre... Bara jobba, jobba och jobba för att ha något att göra under dagarna.

Nu får det vara ett slut. Jag återkommer och välkommen åter!